Valikko
 Etusivu
 Säännöt
 Yhteystiedot
 Kisajollaprojekti
 Tulokset
 Kuvia 2007
 Kuvia 2008
 Kuvia 2009
 Kuvia 2010
 Kuvia 2011
 Kuvia 2012
 Kuvia 2013
 Kuvia 2014
 Kuvia 2015
 Kuvia 2016
 Kuvia 2017
Päivälaskuri
Linkit
FC Hossa
Hossa
Veneitä rakentamaan!
 

Kisatoimikunta sai kalenterin järjestykseen ja vuoden 2017 päätettiin pitää lauantaina 15. heinäkuuta. Osallistumaan pääsee ilmoittautumalla kilpailun järjestäjille, yhteystiedot löytyvät vasemman reunan Yhteystiedot linkistä. 

Kuten kilpailun nimikin jo kertoo, tärkein kilpailuun osallistumisen edellytys on itse vene, joka saa olla korkeintaan 2,8 metriä pitkä. Lisäksi saa suurta arvostusta kanssakilpailijoilta, mikäli vene on itse tehty, mutta kaupallisiakaan veneitä ei ylenkatsota. Kilpailun säännöt ovat tarkat ja ankarat, sääntöihin voi tutustua tarkemmin sääntösivulla.

Idea kilpailusta sai alkunsa kun vuosia sitten Tuusulanväylän räntäloskassa kurvaillessa tuli oivallus perustaa kalastuskilpailut käyttäen jollia, jotka edellisenä kesänä oli kokeilumielessä rakennettu. Mikäli joltakin vielä mahdollisesti kisoihin sopiva vene puuttuu, ehtii sen hyvin rakentamaan talven aikana. Rakentaminen on yllättävän helppoa ja ei vaadi juurikaan puusepän taitoja. Jos pystyy sahaamaan kohtuullisen suoria linjoja ja osaa käyttää akkuporakonetta, omaa riittävät valmiudet oman jollan rakentamiseen. Suuri kiitos Hannu Vartialalle rakennusohjeista, Hannun veneenrakennus sivuille pääset vasemman reunan linkistä Veneitä rakentamaan. Lisäksi näillä sivuilla Kisajollaprojekti linkin takana on tarinaa yhden kisajollan rakentamisesta.

Pienvenekalastuksen SM tulee olemaan jälleen kerran tiukkaa kilpailua suurista kaloista ja ennen kaikkea sosiaalinen tilaisuus kun vanhat ja uudet tutut tapaavat toisiaan.

Kuten aina ennenkin, palkinnot katetaan osallistumismaksuilla, jotka kokonaisuudessaan käytetään lyhentämättömänä palkintojen hankintaan ja kilpailijoiden virkistystoimintaan. Palkintoina tulee tuttuun tapaan olemaan virvoitusjuomia kalaa eniten saaneille venekunnille, mutta myös tavarapalkinnot ovat mahdollisia. Lisäksi suurimman kalan saaneelle venekunnalle on oma palkintonsa, sekin luultavasti tarjoillaan nestemäisessä muodossa. Näiden palkintojen lisäksi on kiertopalkinto, Hossa Kilpi, joka kulkee aina voittajavenekunnalta seuraavan vuoden voittajalle.

Vanhaan totuttuun tapaan kisojen jatkot järjestetään jossakin paikallisessa ravitsemusliikkeesä. Kilpailujen jälkeen halukkailla on mahdollisuus myös ruokailuun omakustanteisesti.


Tervetuloa kisoihin!

© FC Hossa 2016 - All rights reserved ! - Layout by HemiPlace.com
 
eXTReMe Tracker
 
Sponsorit


Mainostilaa vuokrataan
Haluatko mainostaa yritystäsi? Ota yhteyttä!